Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Συμπαράσταση στους αγρότες από τον I. Αλεξανδρή

Στο μπλόκο των αγροτών, στα «πράσινα φανάρια», βρέθηκε το πρωϊ της Πέμπτης ο  δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Χρήστο Βογιατζή και  Κώστα Βογιατζή, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής, Αντώνη Καζάκη και τον δημοτικό σύμβουλο, Γιάννη Τσαπουρνά.

Μετά την ενημέρωση που είχε από τον πρόεδρο του αγροτικού συνεταιρισμού Επανομής, Μιχάλη Σαράφη, και τους προέδρους των αγροτικών συνεταιρισμών της Θέρμης και του Τριλόφου, για τα προβλήματα του κλάδου, ο δήμαρχος Θερμαϊκού δήλωσε: «Ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός μας είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Αν η πολιτεία δεν «σκύψει» πάνω από τα προβλήματα αυτών που με κόπο και μόχθο εργάζονται νυχθημερόν, τότε, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην ολοκληρωτική διάλυση της οικονομίας».
Από την πλευρά τους οι αγρότες έστειλαν καθησυχαστικό μήνυμα στους πολίτες, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «σκοπός μας δεν είναι η ταλαιπωρία του κόσμου, γι’ αυτό και δεν θα κλείσουμε τους δρόμους. Στο πλευρό μας θέλουμε όλους τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.