Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Δικαίωση δήμου Θερμαϊκού στο Περιφερειακό Συμβούλιο


Δικαιώθηκε ο δήμος Θερμαϊκού, με ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη διένεξη που είχε με ιδιώτη μελετητή, ο οποίος είχε αναλάβει τη σύνταξη μελέτης για την επέκταση των κοιμητηρίων της Νέας Μηχανιώνας.

Η ανάθεση της μελέτης είχε γίνει από τον παλιό δήμο Μηχανιώνας και ήταν ύψους 300.000 ευρώ. Όμως το τελευταίο διάστημα ο μελετητής είχε ανεβάσει το κόστος της μελέτης, επικαλούμενος αλλαγές, ζητώντας από το δήμο Θερμαϊκού το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, αν και ακόμη τα χωράφια που βρίσκονται δίπλα στα κοιμητήρια και ανήκουν σε ιδιώτες, δεν έχουν απαλλοτριωθεί ή εξαγοραστεί από το δήμο. Ενώ επίσης κρίθηκε ως υπερβολικό πέραν του δέοντος το ποσό που ζητούσε ο μελετητής.
Μετά από αυτό, η δημοτική αρχή προσέφυγε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το οποίο με ψήφους επτά προς μηδέν (7-0) δικαίωσε το δήμο Θερμαϊκού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο δήμος γλυτώνει τις 700.000 ευρώ που θα έπρεπε να καταβάλει επιπλέον στον μελετητή.

3 σχόλια:

  1. μπραβο στο Μαυροματη που τους ανοιξε τα ματια γιατι η διοικηση τα εχει κλειστα με γρασο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ,ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ.ΑΛΛΗ, ΗΤΑΝ Η ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.