Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς συγκοινωνία η Θεσσαλονίκη την Τετάρτη


Νεκρώνουν τα πάντα την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, με την Γενική Απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενώ η Θεσσαλονίκη θα μείνει δίχως αστικά λεωφορεία, καθώς θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία και οι οδηγοί του ΟΑΣΘ, με συνέπεια κατά τη διάρκεια της ημέρας να πραγματοποιούνται λίγα δρομολόγια με προσωπικό ασφαλείας.

Στη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης αναφέρεται:
Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, με απόφασή του, το Συνδικάτο Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την 20η Φεβρουαρίου 2013, συμμετέχοντας στη Γενική Απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε..
Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:25΄ και το τελευταίο 23:18΄περίπου.
Στον επισυναπτόμενο πίνακα καταγράφονται οι γραμμές που θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας, ο αριθμός λεωφορείων ανά γραμμή και οι ώρες κυκλοφορίας των λεωφορείων κατά γραμμή (πρώτο – τελευταίο δρομολόγιο).
Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:30΄ - 06:25΄.
Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει μερικώς, κατά την ημέρα της απεργίας, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.