Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Σύσκεψη για το Θερμαϊκό χωρίς τους δήμους της ανατολικής ακτής


Συνάντηση με θέμα τον καθαρισμό του Θερμαϊκού κόλπου, θα έχει αυτή την Πέμπτη ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρος Καράογλου με δημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Κατά ανεξήγητο λόγο όμως, στη σύσκεψη δεν κλήθηκαν οι δήμαρχοι της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ΥΜΑΘ θα γίνει ενημέρωση των προβλημάτων λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού της ΒΙΠΕΘ κατά την επεξεργασία των αστικών λυμάτων και των βιομηχανικών υγρών αποβλήτων.

Σε αυτήν έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο κ. Ν. Παπαδάκης Πρόεδρος ΕΥΑΘ Α.Ε., Αλ. Αθανασίου Πρόεδρος ΕΥΑΘ Παγίων, Π. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ, Γ. Γλώσσης Δήμαρχος Δήμου Δέλτα, Χ. Χιντήρογλου Αν. Συντονιστής του Συμβουλίου Περιβάλλοντος, Η. Λάτσιος Χημικός Μηχανικός (MSc), Π.Κ.Μ., Αν. Χαντζαρίδου, Χημικός MSc 
περιβαλλοντολόγος Ο.Ρ.Θ., Κ. Χαραυγής, Πολιτικός Μηχανικός Διευθυντής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος ΥΜΑΘ και η κα. Ν. Τσικώτη Αρχιτέκτων Μηχανικός Διευθύντρια Διεύθυνσης Θερμαϊκού ΥΜΑΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.