Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Απίστευτη συμμετοχή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Επανομής


Απίστευτη, είναι η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο που δημιούργησε η Κίνηση Πολιτών Επανομής, καθώς τα τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστήριου είναι ήδη υπερπλήρη και η Κίνηση με ανακοίνωσή της παρακαλεί τους γονείς να μη στέλνουν τα παιδιά τους στο  φροντιστήριο αν  δεν είναι γραμμένα.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η Κίνηση Πολιτών:
«Τα περισσότερα τμήματα είναι ήδη υπερπλήρη και δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε περισσότερα παιδιά.  Άλλωστε, μια και ο δήμος δεν μας παραχώρησε σχολικές αίθουσες, έχουμε μόνο μια αίθουσα στη διάθεσή μας που την πρόσφερε ένας φίλος της ΚΠΕ, οπότε δεν μπορούν να χωριστούν τα πολυπληθή τμήματα.
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ή ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ή ΕΚΑΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ στο κοινωνικό φροντιστήριο.  Ο λόγος που το δημιουργήσαμε δεν είναι να πλήξουμε τους παραπάνω επαγγελματίες. Είναι να βοηθήσουμε όσους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να στείλουν τα παιδιά τους φροντιστήριο.
Τέλος, όσοι γονείς φέρνουν τα παιδιά τους, αλλά δεν έχουν υπογράψει ακόμη τη δήλωση- κανόνες που συντάξαμε, παρακαλούνται να το κάνουν άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.