Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ιστιοπλοϊκά στο Θερμαϊκό κατά του καρκίνου του μαστού


Στα πλαίσια της εκστρατείας «Sail for pink», την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Αλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, περισσότερα από σαράντα ιστιοπλοϊκά σκάφη θα αρμενίζουν στο Θερμαϊκό Κόλπο και την παραλία της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 7 Απριλίου 2013. 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί και «η πρόληψη σώζει ζωές!», καθώς και η επαφή του κόσμου με την ιστιοπλοΐα και τη θάλασσα και η διάδοση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας.
Τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε προγράμματα ενημέρωσης και έγκαιρης διάγνωσης στους νέους.
Οσον αφορά το πρόγραμμα, στις 12.00 θα γίνει η προσέλευση του κόσμου στο σημείο συνάντησης (στο Λευκό Πύργο, Αγαλμα Βότση) και η εκκίνηση του αγώνα. Παράλληλα στη στεριά θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις όπως face painting, zumba, παραμυθοχώρα, θέατρο δρόμου και live μουσική.
Στις 18.00 στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του «Makedonia Palace» θα πραγματοποιηθούν απονομή κυπέλλων & αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής, επίσημη αδελφοποίηση του συλλόγου «Αλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης με αντίστοιχο σύλλογο της Κωνσταντινούπολης «Memeder», pink Cocktail Party στο «Makedonia Palace» και συναυλία με τους «Velvet».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.