Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Και σήμερα Τετάρτη χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη

Νέα επίσχεση εργασίας, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ με συνέπεια να μείνει χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη και σήμερα Τετάρτη, ενώ η επίσχεση θα συνεχιστεί και την  Παρασκευή, οπότε έχει οριστεί νέα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πάρουν απόφαση για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι 2.300 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, για περισσότερους από δύο μήνες, που αντιστοιχούν σε συνολικό ποσό άνω των 6 εκατ. ευρώ.
Η διοίκηση των μετόχων του ΟΑΣΘ, δεν καταβάλει στους εργαζόμενους τις αποδοχές τους και τους εξωθεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις, προκειμένου να εκβιάσει με αυτό τον τρόπο την κυβέρνηση ώστε να συνεχιστούν τα αποικιοκρατικού προνόμια που απολάμβανε μέχρι τώρα από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή ΚΤΕΛ- Αεροδρόμιο θα λειτουργήσει κανονικά, όπως επίσης θα λειτουργήσει κανονικά και το ειδικά διασκευασμένο λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.