Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Σινεμά στην ταράτσα της ΕΣΗΕΜΘ

Η ταράτσα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης είναι ένα από τα εφτά σημεία στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, που θα φιλοξενήσουν τις προβολές του 3ου Taratsa International Film Festival, από τις 24 έως τις 28 Αυγούστου.

Ο χώρος προβολών στην ΕΣΗΕΜ-Θ σημειώνεται στο Πρόγραμμα του Φεστιβάλ με την ένδειξη Τ2 και θα προβληθούν σε αυτόν μικρού μήκους ταινίες που συμμετέχουν στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα της διοργάνωσης. Η ώρα έναρξης των προβολών είναι 21.30. Στην ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ θα είναι διαθέσιμες 50 θέσεις. Η προσέλευση θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας από τις 20.30.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΣΗΕΜ-Θ με το Taratsa International Film Festival, τα μέλη της Ένωσης μπορούν κάνουν κράτηση θέσης για όποιον από τους τέσσερις χώρους προβολής ταινιών του διαγωνιστικού τμήματος επιθυμούν: T1 – Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης, Τσιμισκή 29, T2 – Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης,  Στρ. Καλλάρη 5,  T3 – ΔΕΘ-HELEXPO (Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης) Εγνατία 154, T4 – Δικηγορικός Σύλλογος Θεσ/νίκης,  Τσιμισκή 103 & Βύρωνος (είσοδος από Ισαύρων).

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού συμβουλευτούν το Πρόγραμμα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα κράτησης το αργότερο ως αύριο (Τρίτη 23/8) στις 16.00. Για τις αίθουσες Τ2 (ΕΣΗΕΜ-Θ) και Τ4 (ΔΣΘ) υπάρχει δυνατότητα για 5 κρατήσεις ανά ημέρα προβολών. Για τις αίθουσες Τ1 (ΕΒΕΘ) και Τ3 (ΔΕΘ) δεν υπάρχει περιορισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.