Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Μπαλώματα στη Ν.Μηχανιώνα για την υποδοχή Προέδρου

Σκαλωσιές στην "Καψαλάκειο" για τον ευπρεπισμό ενόψει Προέδρου Δημοκρατίας
Με μπαλώματα, προσπαθεί η διοίκηση Μαυρομάτη να σουλουπώσει κάπως τη Νέα Μηχανιώνα ενόψει και της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στις 22 Αυγούστου, για να παραστεί στις ετήσιες εκδηλώσεις της Παναγίας Φανερωμένης της Μηχανιώτισσας.

Στο πλαίσιο αυτό, γίνονται ορισμένα … μπαλώματα, όπως κυρίως με το να κλείσουν κάποιες λακκούβες σε δρόμους από τους οποίους θα περάσει ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας της χώρας, ενώ για τον ευπρεπισμό του κτιρίου, τοποθετήθηκαν σκαλωσιές στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, όπου θα γίνει η τελετή αναγόρευσης του Προέδρου σε επίτιμο δημότη Θερμαϊκού και θα του δοθεί η τιμητική διάκριση «το κλειδί της πόλης»..
Μπάλωμα μπροστά στο κέντρο "Ρετσέλης" όπου θα γίνει η δεξίωση
Στο πλαίσιο αυτό, άναψαν επιτέλους ξανά, μετά τα δημοσιεύματα του «Φάρου του Θερμαϊκού» και οι φωτεινοί σηματοδότες στην είσοδο της Νέας Μηχανιώνας, που για κάποιο άγνωστο λόγο παρέμεναν σβηστοί εδώ και κάποιους μήνες.
«Να έρχεται συχνά στο δήμο Θερμαϊκού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μήπως με αυτή την αφορμή βελτιωθούν πολλά από τα στραβά που συμβαίνουν στην περιοχή μας και για τα οποία η διοίκηση του κ.Μαυρομάτη αδιαφορεί προκλητικά», έλεγαν ειρωνικά κάποιοι από τους Μηχανιώτες.
Το ερώτημα βέβαια είναι από ποιόν δρόμο θα αφιχθεί στη Νέα Μηχανιώνα ο κ.Πρόεδρος. Καθώς αν διασχίσει την επαρχιακή οδό αριθ.27 Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, θα διαπιστώσει με τα μάτια του ότι πρόκειται για έναν άθλιο δρόμο, χωρίς πεζοδρόμια και σήμανση, όπου οι πεζοί παίζουν κορώνα- γράμματα τη ζωή τους κάθε φορά που θα χρειαστεί να τον διασχίσουν. Και με ένα σημείο-κατσικόδρομο, όπως είναι οι άκρως επικίνδυνες στροφές στα υψώματα της Αγίας Τριάδας, που παραπέμπουν στο ελληνικό οδικό δίκτυο των αρχών του προηγούμενου αιώνα.
Ανάλογη κατάσταση, θα δει ο Πρόεδρος ότι υπάρχει και στο δρόμο Μηχανιώνας-Πλαγιαρίου, ο οποίος όχι μόνο είναι άθλιος με επικίνδυνες στροφές, αλλά και με τεράστιες λακκούβες, όπως αυτές που υπάρχουν στο φανάρι της διασταύρωσης Μηχανιώνα-Πλαγιάρι-Επανομή. Και στις οποίες, αν πέσει μέσα το προεδρικό αυτοκίνητο, το «καλύτερο» που μπορεί να του συμβεί, είναι να πάθει λάστιχο, να διαλυθούν οι αναρτήσεις, η εξάτμιση, τα ακρόμπαρα κλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.