Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Που προκηρύχθηκαν θέσεις απασχόλησης

Για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών του «Φάρου του Θερμαϊκού» και ιδιαίτερα των άνεργων και όλων εκείνων που αναζητούν μία ευκαιρία για απασχόληση, δημοσιεύουμε παρακάτω θέσεις εργασίας που προκηρύχτηκαν σε όλη τη χώρα και πρωτίστως στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα:

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού οκτώ ατόμων (1 άτομο μέχρι 34 ημερομίσθια και 7 άτομα μέχρι 60 ημερομίσθια) σε ελαιοκομικές περιοχές ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διοικητήριο, Πολύγυρος, ΤΚ 63100, 2ος όροφος, γραφείο 74, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Χαλκιδικής (τηλ. επικοινωνίας: 23713-51274, 437, 433, fax: 23713-51207).

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ: Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου για την κάλυψη αμιγώς πρόσκαιρων αναγκών, ανακοίνωσε το Αυτοτελές Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Παιδικός Σταθμός), που εδρεύει στο Λιτόχωρο Πιερίας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 15 ΤΚ 60200 Λιτόχωρο απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Δίου-Ολύμπου (αρ. 107) (τηλ. επικοινωνίας: 2352350123). Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες -—Έντυπα – Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ” όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές – ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες —Έντυπα -Διαδικασίες – Διαγωνισμών Φορέων – Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ θα ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης με την πρόσληψη 118 ατόμων, αναφέρει σε ανακοίνωση της η γενική γραμματεία Υποδοχής Προσφύγων. Η χρηματοδότηση της πρωτοβουλίας, ύψους 1,7 εκατ. ευρώ, εξασφαλίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο γ.γ. Υποδοχής, Οδυσσέας Βουδούρης, στη συνάντησή του με τον εκπρόσωπο της Υ.Α. του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Φιλίπ Λεκλέρκ, «χαιρέτησε την πρωτοβουλία της Ύπατης Αρμοστείας, επισημαίνοντας ότι η μέχρι τώρα συνεργασία των δυο φορέων έχει καταγράψει σημαντικά αποτελέσματα σε τομείς, όπως η αξιολόγηση και η βελτίωση της σίτισης και των δομών φιλοξενίας, η δημιουργία των ασφαλών ζωνών για τους ασυνόδευτους ανηλίκους κλπ.», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Η ανάγκη ενίσχυσης της Υπηρεσίας Υποδοχής είναι άμεση, εξηγεί η γενική γραμματεία, καθώς η πρόσληψη των μόνιμων υπαλλήλων που προβλέπει μέσω ΑΣΕΠ ο Ν. 4375 θα πάρει αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθεί. Ο νόμος ψηφίστηκε τον περασμένο Απρίλιο, αλλά καθυστερεί στην εφαρμογή του, ενώ οι καθημερινές ανάγκες στις δομές είναι επιτακτικές. Γι” αυτό το λόγο, οι κ.κ. Βουδούρης και Λεκλέρκ, κρίνουν σημαντικό να υπογραφεί το γρηγορότερο δυνατόν η συμφωνία μεταξύ των δύο φορέων, ώστε να αναλάβουν οι προσληφθέντες εντός του Σεπτεμβρίου, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ανακοινώθηκε η προκήρυξη έξι οργανικών θέσεων για την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Μία θέση Κορυφαίου Α” στα Φαγκότα, μία θέση Κορυφαίου Β” στα Κλαρινέτα με υποχρέωση στο μικρό ευθύαυλο (κλαρινέτο πίκολο), δύο θέσεις Μουσικών ΤϋίίΙ στα Α” Βιολιά, μία θέση Μουσικού ΤϋίίΙ στα Κοντραμπάσα και μία θέση Μουσικού ΤϋίίΙ στα Κόρνα. Αυτοί που θέλουν να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς οφείλουν, να υποβάλουν ή να ταχυδρομήσουν με απόδειξη στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Νίκης 73 ΤΚ 546 22 Θεσσαλονίκη τηλ: 2310257900) αίτηση σε ειδικό έντυπο. Έντυπα αιτήσεων, με αντίγραφο της παρούσας προκήρυξης, μπορεί να προμηθεύεται κάθε ενδιαφερόμενος από την άνω Υπηρεσία. Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη σε χώρους που θα καθοριστούν με νεότερη ανακοίνωση της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, με ημερομηνία έναρξης της διεξαγωγής των διαγωνισμών την 22η Οκτωβρίου 2016.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ: Έρχονται 1.660 προσλήψεις μόνιμων στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας όλης της χώρας μέσω του ΑΣΕΠ. Ο διαγωνισμός αναμένεται να δρομολογηθεί ως τα μέσα του Σεπτεμβρίου. Για να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία σε πρώτη φάση η κάλυψη των κενών θα γίνει από τους επιλαχόντες των δυο προηγούμενων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ για το 2015 (προκηρύξεις 4Κ και 5Κ). Για τις υπόλοιπες θέσεις, πλην νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού, που δεν θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες προηγούμενων διαγωνισμών, το ΑΣΕΠ θα προκηρύξει άμεσα νέο διαγωνισμό, για τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικές αιτήσεις.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: Θέσεις για πρακτική άσκηση ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι ασκούμενοι έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να εργαστούν με ανθρώπους από όλες τις χώρες της ΕΕ, θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις σε ένα συναρπαστικό εργασιακό περιβάλλον, ενώ θα αποκτήσουν εμπειρία σε τομείς όπως η επικοινωνία, η δημιουργία πολιτικών, η μετάφραση και η διοίκηση. Επίσης, η άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό εφαλτήριο για την περαιτέρω σταδιοδρομία στις Βρυξέλλες αλλά και οπουδήποτε αλλού. Σε αυτή την ιστοσελίδα(http://www.europarl.europa.eu/atyourservice/el/20150201PVL00047/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B9%CE%86%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82) μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι αιτήσεις για την πρακτική άσκηση που ξεκινά 1 Οκτωβρίου 2017 θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου στον παρακάτω σύνδεσμο (https://www.secure.europarl.europa.eu/parliament/public/traineeship/secured/pRequest.do?tab=1&typ=paid&language=en).

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ: Το υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει την πλήρωση θέσεων καθηγητών ξένων γλωσσών για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και ωριαία αποζημίωση, με μέγιστο αριθμό ωρών απασχόλησης. Τα γνωστικά αντικείμενα αφορούν στην Τουρκική, την Αλβανική, την Αραβική και την Κινεζική γλώσσα. Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, θα γίνεται προσωπικά από τους υποψηφίους στη Στρατιωτική Σχολή Ξένων Γλωσσών, στη διεύθυνση: Στρατόπεδο «ΦΑΚΙΝΟΥ», οδός Κανελοπούλου 5 Παπάγου – Αττικής, ΒΣΤ 902, (έναντι Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων) μέχρι και τις 4 Σεπ 2016. Επίσης, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, που θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, μέσω κρατικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Στρατιωτική Σχολή Ξένων Γλωσσών, Στρατόπεδο «ΦΑΚΙΝΟΥ», οδός Κανελοπούλου 5 Παπάγου – Αττικής, ΒΣΤ 902, (έναντι Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων). Πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 15:00 και στα τηλέφωνα 210 7762680 και 210 7762677.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.