Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Συνελήφθη η ληστής Τραπεζών στο δήμο Θερμαϊκού

Συνελήφθη από την Αστυνομία σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού η ξανθιά γυναίκα, η οποία δείχνοντας απειλητικά σημειώματα είχε ληστέψει το τελευταίο δεκαήμερο  δύο τράπεζες, η πρώτη στην Επανομή και χτες Δευτέρα στην Περαία. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, παραπέμπεται εντός της  ημέρας στην Εισαγγελία με βαριές σε βάρος της κατηγορίες.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη της γυναίκας που λήστευε τράπεζες σε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού, έχει ως εξής: 
«Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο περιπτώσεις ληστειών σε υποκαταστήματα τράπεζας, που έλαβαν χώρα κατά το περασμένο δεκαήμερο, με την επίδειξη απειλητικών σημειωμάτων.
Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα, 41χρονη ημεδαπή, η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, χθες (22-08-2016), σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα, στις 12 και 22-08-2016, εισήλθε σε υποκαταστήματα τράπεζας, στις περιοχές Επανομής και Περαίας αντίστοιχα, όπου επιδεικνύοντας και στις δύο περιπτώσεις, γραπτό απειλητικό σημείωμα σε ταμεία των υποκαταστημάτων, απέσπασε συνολικά, το χρηματικό ποσό των (30.840) ευρώ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 41χρονης, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (19.750) ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.