Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Λεφτά υπάρχουν: 14.000 ευρώ για μία δεξίωση

Φιέστες και πολυτελείς δεξιώσεις, ετοιμάζει όπως μαθαίνουμε η δημοτική αρχή, για να εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά την επίσκεψη στις 22 Αυγούστου, του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στη Νέα Μηχανιώνα, για τη γιορτή της Παναγίας της Μηχανιώτισσας.

Έτσι, εκτός από την πανηγυρική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι εκείνης της ημέρας στην "Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη" προκειμένου να ανακηρυχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επίτιμος δημότης Θερμαϊκού και να του δοθεί το "κλειδί της πόλης", η διοίκηση Μαυρομάτη ετοιμάζει, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες και μεγάλη, πολυπληθή και κατά συνέπεια πολυέξοδη δεξίωση.
Γιαυτό το σκοπό, σα να μην έφτανε το ποσό των 10.000 ευρώ που είχε εγκρίνει η μονοπαραταξιακή πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, στη συνεδρίαση της προηγούμενης Τετάρτης, προχτές Δευτέρα πραγματοποιήθηκε νέα, "δια περιφοράς" συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου το ποσό αυτής της δαπάνης για τη δεξίωση να αυξηθεί κατά 4.000 ευρώ και να φτάσει τις 14.000 !!
Είπαμε: Λεφτά για δεξιώσεις και γιορτές υπάρχουν, καθώς ο δήμος Θερμαϊκού έχει καταντήσει "Δήμος εορτών και πανηγύρεων". Εάν πεις όμως να βουλώσει η δημοτική αρχή καμία τρύπα στο δρόμο, ώστε να μην καταστρέφονται τα αυτοκίνητα των δημοτών και να μην κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα, τότε εισπράττεις μόνιμα τη δικαιολογία της "οικονομικής στενότητας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.