Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Συνεχίζεται, λόγω Προέδρου, το ρετουσάρισμα της οδού Νο 27

Όχημα του Δήμου μαζεύει τα βουναλάκια των σκουπιδιών, στο ύψος των
 Νέων Επιβατών, δίπλα στην διαγραμμισμένη πλέον επαρχιακή οδό Νο 27
Συνεχίζεται η προσπάθεια για το ρετουσάρισμα, τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου Θερμαϊκού, ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου την προσεχή Δευτέρα στη Νέα Μηχανιώνα για να παραστεί στις εκδηλώσεις προς τιμή της Παναγίας της Μηχανιώτισσας.

Συνεργεία του Δήμου εργάζονται ακατάπαυστα, ιδιαίτερα κατά μήκος της επαρχιακής οδού Νο 27, από όπου θα διέλθει το προεδρικό αυτοκίνητο λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Αυγούστου για να κατευθυνθεί στη Ν.Μηχανιώνα. Κόβουν τα χόρτα, καθαρίζουν τις άκρες του δρόμου από κλαδιά και σκουπίδια, απομακρύνουν κάθε αντιαισθητικό αντικείμενο, ενώ ειδικό όχημα με μεταλλική αρπάγη και δαγκάνες για να μαζέψει τα ογκώδη και τα σκουπίδια που ήταν καιρό τώρα παρατημένα κατά μήκος του δημόσιου δρόμου.
Σήμερα, συνεχίστηκε η διαγράμμιση του δρόμου που συνδέει τη Θεσσαλονίκη, την Περαία, τους Νέους Επιβάτες, την Αγία Τριάδα και φτάνει μέχρι την Κερασιά και τη Νέα Μηχανιώνα. Πλέον, είναι μετά από πολλά-πολλά χρόνια διαγραμμισμένη αυτή η οδός σε όλο το μήκος της, καθώς ξεκινάει από την είσοδο της Περαίας, στο ύψος της Βιοϊατρικής (λεωφόρος Θεσσαλονίκης 2) και καταλήγει στην είσοδο (φανάρια) της Μηχανιώνας.
Έτσι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα διασχίσει αυτό τον δρόμο για να έρθει στο δήμο Θερμαϊκού, θα τον δει ευπρεπισμένο, κάτι φυσικά που θα έπρεπε να είχε γίνει από την άνοιξη ακόμη, ώστε οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής, αυτό το καλοκαίρι, να σχηματίσουν θετική εικόνα.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του δήμου Θερμαϊκού, Ο δήμαρχος κ. Μαυρομάτης θα υποδεχτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 11.30’ το πρωί της Δευτέρας και ακολούθως θα μεταβούν στη Νέα Μηχανιώνα, όπου στις 12.00 το μεσημέρι, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Θερμαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.