Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Και φέτος τα δρομολόγια Θεσσαλονίκης-Σποράδων

Θα συνεχιστούν και φέτος, από την 1η Ιουνίου τα δρομολόγια του Flyingcat4 της "HellenicSeaways", που αποτελούν το θαλάσσιο δίαυλο μεταξύ Θεσσαλονίκης και Σποράδων. Τα δρομολόγια, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι και τη λήξη της τουριστικής σεζόν, χαρακτηρίσθηκαν πέρυσι που ξεκίνησαν από εντυπωσιακή επιτυχία.

Η προσπάθεια πέρυσι ξάφνιασε θετικά τους εμπλεκόμενους αφού με το ταχύπλοο ταξίδεψαν πάνω από 22.000 από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τις Σποράδες και αντίστροφα και οι πληρότητες ήταν πάρα πολύ υψηλές και σε μερικές περιπτώσεις στην υψηλή περίοδο έφθασαν και το 100%.
Η συγκεκριμένη ακτοπλοική σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σποράδων, όπως εκτιμούν οι φορείς, οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι των νησιών, θα ενισχύσει κατά πολύ την τουριστική κίνηση των νησιών κυρίως με τουρίστες από την Βόρεια Ελλάδα.Η απευθείας σύνδεση με Θεσσαλονίκη θεωρείται κομβικής σημασίας,διότι η βόρεια Ελλάδα είναι πύλη εισόδου των τουριστών από τις Βαλκανικές χώρες,και κυρίως τα Σκόπια,την Σερβία,την Βουλγαρία και την Ρουμανία,οι οποίοι φθάνουν στην χώρα μας οδικώς και επιθυμούν να επισκεφτούν τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο για τις θερινές τους διακοπές.

Το ταχύπλοο "Flyingcat 4",που είναι ένα μεγάλο σκάφος χωρητικότητας 440 επιβατών και ταυτόχρονα ένα υπερσύγχρονο επιβατηγό το οποίο μπορεί και αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι και 40 κόμβους θα συνδέει και φέτος τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες σε λιγότερο από τρεις ώρες. H τιμή του εισιτηρίου θα είναι 59 ευρώ το άτομο ανά διαδρομή, ενώ θα ισχύουν όπως και πέρσι οι προσφορές της Cosmote.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.