Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Δεν αλλάζει όνομα το αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Δεν αλλάζει το όνομα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" διαβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Βήλος, σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM". Όπως είπε, η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης και για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

"Όλα κύλησαν ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα, σε αγαστή συνεργασία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ)" σημείωσε ο κ.Βήλος. "Η ΥΠΑ εξακολουθεί να έχει υπό την ευθύνη της αυτό που λέμε Πύργο Ελέγχου ενώ όλα τα υπόλοιπα τα έχει η Fraport Greece" πρόσθεσε.

"Ξεκινάμε να υλοποιήσουμε ένα επενδυτικό πρόγραμμα 400 εκατ. ευρώ σε βάθος τετραετίας. Οι εργασίες μεγάλης κλίμακας θα αρχίσουν από τον Οκτώβριο, όταν θα έχει τελειώσει η θερινή σεζόν για να μην υπάρχει διατάραξη της ομαλής λειτουργίας των αεροδρομίων λόγω της αυξημένης κίνησης" είπε ο κ.Βήλος, αλλά επεσήμανε ότι ήδη από τώρα θα ξεκινήσουν ορισμένες εργασίες μικρής εμβέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.