Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Νέες θέσεις εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα

Νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν από φορείς της Βόρειας Ελλάδας, κυρίως από νοσηλευτικά ιδρύματα αλλά και για τη φύλαξη των αρχαιολογικών χώρων, ενώ σε λίγο αρχίζει να «τρέχει» ένα πρόγραμμα κρατικών υποτροφιών για όλα τα τμήματα των ΑΕΙ της χώρας. Συγκεκριμένα:

■ Ανακοινώθηκε η προκήρυξη για προσλήψεις στο Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ». Πρόκειται για μία θέση ειδικότητας Μαιευτικής Γυναικολογίας και μία θέση ειδικότητας Πυρηνικής Ιατρικής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία είτε τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 2310 898 147, 2310 898 151 είτε από το τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου από Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:00 -15:00.
■ Στη φάση της υλοποίησης βρίσκεται η δέσμευση του πρωθυπουργού για 200 μόνιμες προσλήψεις στη φύλαξη μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ενώ παράλληλα εγκρίθηκε η πρόσληψη 1.314 εποχιακών φυλάκων και νυχτοφυλάκων για τους ίδιους χώρους. Αυτό ανέφερε στη Βουλή η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της υπουργού, έχει εγκριθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το επόμενο διάστημα θα εκδοθεί, η σχετική προκήρυξη. Η ίδια προκήρυξη η οποία θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ, θα περιλαμβάνει και την κάλυψη 15 κενών οργανικών θέσεων κλάδου ΠΕ Πολιτιστικής Διαχείρισης.
■ Το ΙΚΥ, ανταποκρινόμενο στην ανάθεση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017, κατ’ ελάχιστον 3.685 υποτροφίες για όλα τα Τμήματα/Σχολές των ΑΕΙ της χώρας. Σκοπός αυτών των Υποτροφιών που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ είναι να βοηθηθούν οι επιμελείς φοιτητές με χαμηλά εισοδήματα ώστε να τελειώσουν τις σπουδές τους εγκαίρως. Παράλληλα, να δοθεί σημασία και στα ΑΜΕΑ αλλά και τους φοιτητές που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η ημερομηνία καταβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Απριλίου 2017. Η προκήρυξή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ (www.iky.gr) και η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα του Υπ. Παιδείας.
■ Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας προκηρύσσει για τακτική πλήρωση τις παρακάτω θέσεις, ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμ. Β`, επί θητεία, για το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας: μία θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας και μία θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Ουρολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Ιατρικής Υπηρεσίας του τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου, στο τηλέφωνο 2513501545.

■ Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΛΟΥ» προ- κηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. για το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»: ένα άτομο ωτορινολαρυγγολογίας Επιμελητή Β’ και ένα άτομο ορθοπεδικής Επιμελητή Β’. Αιτήσεις-δηλώσεις, μπορούν να υποβάλλονται στη διεύθυνση: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΛΟΥ», ΕΞΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΚ 57010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.