Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Συνάντηση του δημάρχου Δέλτα με τη Συνομοσπονδία Ρομά

Τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομ «ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ» Βασίλειο Πάντζο υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος. Τον κ. Πάντζο συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας Κωνσταντίνος Κουκουμέριας και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σαμπάνης.  

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης της Ειδικής Γραμματείας Ρομά του υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ιδίως συζητήθηκαν θέματα σχεδιασμού και ένταξης Ρομ στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για τις περιοχές του οικισμού Αγία Σοφία Διαβατών, Υψώματα Διαβατών, Χαλάστρα και Κύμινα. Επίσης, συζητήθηκαν δράσεις σχετικά με την ένταξη που θα διοργανωθούν με συνεργασία της Συνομοσπονδίας και του Δήμου Δέλτα.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την υποδοχή και την καλή διάθεση συνεργασίας που πάντοτε επιδεικνύει. Από τη πλευρά του ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της δημιουργίας της Συνομοσπονδίας των Ρομά για την οποιαδήποτε προσπάθεια ένταξης στις τοπικές κοινωνίες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.