Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

"Μπλόκο" των αγροτών Επανομής-Τριλόφου στα Πράσινα Φανάρια

Συνέλευση, πραγματοποιούν από τις τρεις το μεσημέρι, στα «Πράσινα Φανάρια», οι αγρότες από την Επανομή και την υπόλοιπη ανατολική Θεσσαλονίκη, για να αποφασίσουν για τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, ενώ από το μεσημέρι προχώρησαν σε αποκλεισμό της περιοχής του αεροδρομίου «Μακεδονία», παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους κυρίως πάνω στην αερογέφυρα της Θέρμης.

Όσοι κατευθύνονται από το κέντρο της πόλης προς το αεροδρόμιο και τις περιοχές του δήμου Θερμαϊκού, στρίβουν υποχρεωτικά από τιο ΙΚΕΑ προς το Διαβαλκανικό Κέντρο, προκειμένου μέσω του Cosmos να βγουν στο δρόμο της Χαλκιδικής και από κει με παράκαμψη να γυρίσουν στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γρηγόρης Παπαθεοδώρου, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων, στο σημείο αναμένονται περί τα 130 τρακτέρ από τις περιοχές της Επανομής, της Γαλάτιστας, της της Χαλκιδικής, της Θέρμης, της Ραιδεστού και του Τριλόφου.
Παράλληλα, αγρότες στον κόμβο των Σφαγείων, στα Βασιλικά, έκλεισαν το δρόμο Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, συμβολικά, από τις 13:00.
Εν τω μεταξύ, αγρότες στα Μάλγαρα μοιράζουν από το πρωί ρύζι στους διερχόμενους, ενημερώνοντάς τους για τα αιτήματά τους.
Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες αντιτίθενται στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για την φορολόγησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.