Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Κίνημα δημάρχων: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος»

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής, δεν είναι ο μόνος εν ενεργεία δήμαρχος που αποφασίζει να μην ξαναασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς στους  τρεις μήνες που απομένουν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το κίνημα «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος», φαίνεται ότι προσελκύει ολοένα και περισσότερους δημάρχους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr, o ένας μετά τον άλλον, δήμαρχοι από όλη την επικράτεια, ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να μην θέσουν ξανά υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν τους «διαδόχους» τους, ενώ άλλοι αναμένται να το δημοσιοποίησουν το επόμενο διάστημα. Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται οι δήμαρχοι: Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής, Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής και Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανόν να μην είναι ξανά υποψήφιοι : ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος ΚαλλιθέαςΚώστας Ασκούνης, ο επικεφαλής της παράταξης της ΝΔ στην ΚΕΔΕ, Κώστας Τζανακούλης, ο δήμαρχος Χανίων Μανόλης Σκουλάκης, ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής, ο δήμαρχος Κέας Αντώνης Δεμέναγας, αλλά και ο δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής.
Δεν θα είναι υποψήφιος στο δήμο του ο δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος που θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Πατρεών, ενώ οι δήμαρχοι Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής, Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης και Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης το σκέφτονται για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας αντίστοιχα. Να είναι υποψήφιοι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Πελοποννήσου επιθυμούν οι δήμαρχοι Λειψών Μπενέτος Σπύρου καιΔημήτρης Μαραβέλιας ωστόσο δεν εξαρτάται από τους ίδιους, καθώς αναμένουν την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώτος και της ΝΔ ο δεύτερος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.