Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Κ.Μάρκου στο «Αγκαλιάζω» Θέρμης

Για τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στο δήμο Θέρμης ενημέρωσαν τη βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Αριστεράς Κατερίνα Μάρκου ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και Φροντίδας» Νίκος Καρκατζίνος κατά την επίσκεψη της στο δήμο Θέρμης.


Ο κ. Παπαδόπουλος, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του δήμου Θέρμης, αναφέρθηκε στους Παιδικούς Σταθμούς, όπου φιλοξενούνται δωρεάν 500 παιδιά μέσω του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α., το Κ.Δ.Α.Π. –ΜεΑ «Αγκαλιάζω» όπου φιλοξενούνται 46 παιδιά και το Κοινωνικό Πρατήριο.
Ευχαρίστησε, επίσης, την κ. Μάρκου για το έμπρακτο ενδιαφέρον της και την ανάδειξη των κοινωνικών θεμάτων που απασχολούν το δήμο, μέσω των επερωτήσεων της στη Βουλή.
Στη συνέχεια η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς επισκέφτηκε τις  εγκαταστάσεις του Κ.Δ.Α.Π. –ΜεΑ «Αγκαλιάζω» που βρίσκεται στη Θέρμη όπου γνώρισε από κοντά τα παιδιά και τους ανθρώπους που τα φροντίζουν.

Εκεί εξέφρασε το ενδιαφέρον και τη στήριξή της για τα άτομα με ειδικές ικανότητες και τις οικογένειές τους και έδωσε τα εύσημα στο δήμο Θέρμης άλλα και στους εργαζομένους του «Αγκαλιάζω» για τις πρωτοβουλίες και το έργο που επιτελείται για τη φροντίδα των παιδιών αυτών και την υποστήριξη των οικογενειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.