Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Πυκνή ομίχλη κάλυψε το πρωί Θεσσαλονίκη και Θερμαϊκό

Πυκνή ομίχλη επικρατούσε από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας εκτός των άλλων προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου υπήρξε μικρή καθυστέρηση στις πρωϊνές πτήσεις, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα στις αερομεταφορές.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, αλλά και στις περιοχές του Θερμαϊκού, γίνονταν με χαμηλές ταχύτητες, διότι ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη η ορατότητα και σε αρκετές περιπτώσεις δεν ξεπερνούσε τα 100 μέτρα.

Λόγω της πυκνής ομίχλης, από την τροχαία συνιστάται η προσοχή των οδηγών καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.

Στους 9 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Βέροια, αλλά και στις Σέρρες, με συννεφιά. Ανοιχτά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στο Σέλι, αλλά και στα 3-5 Πηγάδια.

Στους 7 βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία στην Κατερίνη, με συννεφιά. Στους 2 βαθμούς Κελσίου, με αίθριο καιρό, είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα, στη Φλώρινα, αλλά και στα Γρεβενά.

Ανοιχτό είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν, με την πρόσβαση των οχημάτων από τον Αγ. Αθανάσιο και την Κερασιά να γίνεται χωρίς αλυσίδες. 

Ανοιχτό είναι και το χιονοδρομικό κέντρο στη Βασιλίτσα, η πρόσβαση των οχημάτων γίνεται επίσης χωρίς αλυσίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.