Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ενθουσίασε το "Ημερολόγιο μιας χήρας" του Μποστ

Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία για την παράσταση του έργου του Μποστ «Το ημερολόγιο μιας χήρας» που πραγματοποιήθηκε, με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τη Θεατρική Ομάδα "Εταιρεία Υποκριτών" του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.  Δήμου Θερμαϊκού. 

Το «ημερολόγιο μιας χήρας», αν μη τι άλλο, ξάφνιασε το κοινό - ένα μέρος του οποίου παρακολούθησε όρθιο την παράσταση μέχρι το τέλος της -με την ανατρεπτική μη - πλοκή  και το αποκλειστικά διαφορετικό  χιούμορ του.
Υπενθυμίζουμε ότι το "Ημερολόγιο μιας χήρας" έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί το Μάρτιο στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη για δύο παραστάσεις και το Μάιο στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας.
Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ κ.Παναγιώτης Τριοκάνας ευχαρίστησε θερμά για τη συνεργασία όλους τους συντελεστές της παράστασης, τους ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, τους ανθρώπους που δούλεψαν στον ήχο, τα φώτα, την υποδοχή, τα τοπικά ΜΜΕ, «όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί μια προσπάθεια που μας έκανε υπερήφανους», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, εξέφρασε τη λύπη του για την ταλαιπωρία και την απογοήτευση που δοκίμασαν κάποιοι θεατές οι οποίοι μη βρίσκοντας θέση αποχώρησαν από το θέατρο. Αυτό  όμως έφερε στην επιφάνεια τη διάθεση και το ενδιαφέρον του κοινού για εκδηλώσεις τέτοιου είδους και ιδιαιτέρως όταν προσφέρονται με ελεύθερη είσοδο. Δεσμεύτηκε όμως ότι η διοίκηση του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. θα προσπαθήσει να επαναλάβει την εκδήλωση στο ΚΑΠΠΑ 2000 σε ημερομηνία, που μόλις οριστεί θα ανακοινωθεί, αλλά  και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Θερμαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.