Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τις σκουλικιασμένες "Ελιές" ας τις κρατήσουν γιαυτούς

Όπως διαβάζουμε στις εφημερίδες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε με στελέχη της κίνησης των «58», (δηλαδή των μεταλλαγμένων του ΠΑΣΟΚ) και συζήτησαν «για τη συγκρότηση της ελληνικής κεντροαριστερής Ελιάς και το μέλλον της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης». Τόσο καλά. Κι εμείς οι άλλοι, το πόπολο, λες και το χάψαμε αυτό. Και πιστέψαμε τις πομπώδες εξαγγελίες και τις βαρύγδουπες δηλώσεις.

Από ποιους; Από τους ανθρώπους που οδήγησαν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι. Από αυτούς που εξανέμισαν μισθούς και συντάξεις, που ξεπούλησαν τη χώρα στους δανειστές, υπακούοντας στα κελεύσματα της τρόΪκας και τίναξαν στον αέρα τον επιχειρηματικό κόσμο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Τέτοιες «κεντροαριστερές», να μας λείπουν. Και τέτοιες «Προοδευτικές Παρατάξεις» που είναι μόνο στα λόγια και μόνο για το θεαθήναι, ας τις κρατήσουν για τον εαυτό τους αυτοί που τις εμπνέονται. Ευχαριστούμε πολύ, δεν θα πάρουμε. Αυτές οι σάπιες και γεμάτες σκουλίκια "Ελιές", δεν μας χρειάζονται. Ας τις κρατήσουν για τον εαυτό τους. Τους μάθαμε καλά πλέον.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.