Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Συμβούλιο των αρχηγών παρατάξεων, δημιουργείται στο δήμο Θερμαϊκού

Την καθιέρωση ενός συμβουλίου των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων στο δήμο Θερμαϊκού, που θα συνέρχεται πριν από κάθε δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να εξετάζει τα μεγάλα θέματα που απασχολούν στο δήμο, ώστε να υπάρχει η δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ.Γιάννης Μαυρομάτης στην αρχή της χτεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων επικρότησαν την απόφαση αυτή.

Όπως σημείωσε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος, η παράταξή του είχε προτείνει το θεσμό αυτό στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση του παρόντος δημοτικού συμβουλίου, τον Σεπτέμβριο 2014, ενώ από την επομένη των εκλογών του περασμένου Μαίου είχε δεσμευτεί ότι θα ασκήσει δημιουργική αντιπολίτευση, βοηθώντας με όλες τις δυνάμεις της, στην προώθηση και επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

«Δυστυχώς, τους τέσσερις και πλέον μήνες που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου η σημερινή διοίκηση, όχι μόνο δεν αξιοποίησε την προσφορά αυτή της «Συμπολιτείας», αλλά αντιθέτως εφάρμοσε μια πολιτική αποκλεισμών, μεταξύ των οποίων ο αποκλεισμός εκπροσώπων της  από τα διοικητικά συμβούλια όλων των δημοτικών επιχειρήσεων», είπε ο κ. Κουζινόπουλος. Προσθέτοντας ότι από τη συνένωση όλων των δυνάμεων, όλων των πολιτών, όλων των παρατάξεων, μόνο οφέλη μπορεί να έχει ο δήμος Θερμαϊκού. «Τα τεράστια οικονομικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, δεν επιτρέπουν την πολυδιάσπαση, αλλά αντιθέτως την αξιοποίηση της προσφοράς όλων όσοι θέλουν να πάει ο τόπος μας ένα βήμα μπροστά», είπε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού». Και κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν περισσεύει κανείς, αν θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε η υποβαθμισμένη μέχρι σήμερα περιοχή  του Θερμαϊκού, να δει τις καλύτερες ημέρες που επιθυμούν οι συνδημότες μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.