Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Σε αστυνομικό κλοιό η Επανομή λόγω Αγγελικής της υπόθεσης Ξηρού

Αναστάτωση από "είδηση" που μετέδωσαν, χωρίς διασταύρωση, κάποια ΜΜΕ
Σε αστυνομικό κλοιό, βρέθηκε όλο το πρωί της Τετάρτης η Επανομή, μετά την πληροφορία που δόθηκε στις αρχές και μεταδόθηκε βλακωδώς και από ορισμένα ΜΜΕ, ότι κρυβόταν στην περιοχή η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου, την οποία αναζητά η αστυνομία για την υπόθεση Ξηρού.

Δεκάδες αστυνομικοί, μυστικοί της ασφάλειας με πολιτικά, δύναμη της αντιτρομοκρατικής, μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ, περιπολικά αλλά ακόμη και πυροσβεστικά οχήματα και ένα ασθενοφόρο (!), έδειχναν το μέγεθος της αστυνομικής επιχείρησης, πριν αποδειχθεί «άνθρακες» ο θησαυρός.
Η σύγχυση επιτάθηκε, όταν κάποια τηλεοπτικά κανάλια, χωρίς να διασταυρώσουν όπως όφειλαν την είδηση, μετέδοσαν ότι «Συνελήφθη -σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνει η ΕΛΑΣ- σήμερα, έξω από ένα ταχυδρομείο στην Επανομή Θεσσαλονίκης, η 22χρονη Αγγελική, φερόμενη ως συνεργός του τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού».
Τελικά, διαπιστώθηκε ότι μία νεαρή κοπέλα που είχε εντοπιστεί στην πλατεία της Επανομής, έμοιαζε απλώς με την αναζητούμενη Αγγελική και η αστυνομία διευκρίνισε, ότι δεν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Παρ΄όλα αυτά, η μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση θορύβησε τους Επανομίτες και τους άλλους πολίτες που είχαν συρρεύσει εκεί, δεδομένου ότι σήμερα ήταν ημέρα λαϊκής αγοράς και το κέντρο της Επανομής κατά συνέπεια, γεμάτο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.