Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Βράβευση των αριστούχων μαθητών του δήμου Θερμαϊκού

Τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αρίστευσαν την περασμένη σχολική χρονιά βραβεύει ο δήμος Θερμαϊκού, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του «ΚΑΠΠΑ 2000», στην Περαία.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν επίσης μαθητές της περιοχής που διακρίθηκαν σε διάφορους γνωστικούς διαγωνισμούς, αλλά και καθηγητές, οι οποίοι διδάσκουν εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου.
Με αυτό τον τρόπο ο δήμος Θερμαϊκού, που στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την προαγωγή της παιδείας στην περιοχή, αναγνωρίζει τη συνεισφορά της εκπαιδευτικής κοινότητας και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στις προσπάθειες που καταβάλουν γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές.
Στην εκδήλωση θα τιμηθεί, επίσης, ο οινοποιός Βαγγέλης Γεροβασιλείου για την πολυετή κοινωνική προσφορά του στην περιοχή του δήμου Θερμαϊκού και για την προβολή της, μέσω της επαγγελματικής του δραστηριότητας και του παγκοσμίου φήμης «Μουσείου Οίνου» που έχει δημιουργήσει στην Επανομή.

Για την εκδήλωση ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Πρόκειται για σημαντική εκδήλωση, διότι αφορά νέους ανθρώπους. Μαθητές και μαθήτριες που αρίστευσαν. Που πέτυχαν υψηλές επιδόσεις ως επιβράβευση του κόπου που κατέβαλαν. Επίσης, εθελοντές καθηγητές, που δεν βολεύονται στο ωράριο του σχολείου και προσφέρουν γνώση σε μαθητές που αδυνατούν να πληρώσουν για ενισχυτική διδασκαλία. Τιμούμε, επίσης, τον διακεκριμένο οινοποιό συντοπίτη μας κ. Βαγγέλη Γεροβασιλείου, που με τη δραστηριότητά του προβάλλει την περιοχή μας εδώ και δεκαετίες και είναι φωτεινό παράδειγμα για τους νέους μας. Νομίζω ότι το σήμα που στέλνουμε στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους νέους της περιοχής μας είναι σαφές. Μας ενδιαφέρει να γινόμαστε καλύτεροι και να ξεχωρίζουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά, τη δημιουργικότητα και τις ιδέες μας. Προς όφελος και για το καλό όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.