Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Παιχνίδια στην άμμο στην παραλία Νέων Επιβατών

Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, η παραλία των Νεων Επιβατών γέμισε από μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες που με μεγάλη χαρά δημιούργησαν και διασκέδασαν στην άμμο. Δημιουργήθηκαν πολλές μικρές ομάδες από τους μικρούς φίλους που με ζήλο κατασκεύασαν πολύ όμορφα γλυπτά.

Στο τέλος τα παιδιά παίξανε παιχνίδια  με τους ναυτοπροσκόπους  της Περαίας και θαύμασαν μοντέρνο χορό στην άμμο από την ομάδα του Συλλόγου Αθλοκίνηση και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου «ο Φάρος».
Στις άμμο-κατασκευές υπήρχε  μια χαρούμενη διάθεση από όλους κάτω από τις μουσικές επιλογές της δεκαετίας του 60  που επιμελήθηκε το studio ΗΧΟΡΑΜΑ.

Στο ηλιοβασίλεμα τεράστια χταπόδια, καλαμάρια, καρχαρίες,χελώνες, γοργόνες, κοχύλια , πύργοι και καρδιές άφηναν το δικό τους μυστικό στο ακρογιάλι του Μπαξε.

Μια δράση που είχε  στόχο να αφυπνίσει την ευαισθησία του πολίτη μέσα από μια καλλιτεχνική προσέγγιση, μια ειρηνική διαδήλωση για την προστασία της Θάλασσας.

Οργάνωση και συντονισμός των Ευρωπαϊκών Ημερών Θάλασσας 2016:

Ανδρονίκη Ράπτη, υπάλληλος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και  Αγγελική Ταβάγειου, μέλος του Δ.Σ. του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.