Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Διανομή τροφίμων σε 9.196 άπορους του δήμου Θεσσαλονίκης

Δορυφορικός χάρτης του περιπτέρου 16 της ΔΕΘ όπου θα γίνει η διανομή
Την τρίτη διανομή τροφίμων, φρούτων - λαχανικών, ελαιολάδου, κοτόπουλου, τυριού και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων), θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης – Ανατολικό Τμήμα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Για τους 9.196 ωφελούμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης, η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημέρα, στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00.
Η ενημέρωση των δικαιούχων του προγράμματος πραγματοποιείται από κάθε Εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης για τους οικείους ωφελούμενους, με κάθε πρόσφορο μέσο (ΜΜΕ, SMS, τηλέφωνα, κ.ά.).
Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευσή τους είναι αναγκαίο να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν παραλαμβάνουν αυτοπροσώπως τα είδη.
Επισημαίνεται, ότι μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των ενστάσεων και των οριστικοποίηση των πινάκων των ωφελουμένων, στη συγκεκριμένη διανομή θα ωφεληθούν και οι αιτούντες των οποίων οι ενστάσεις έχουν γίνει δεκτές, στους οποίους θα διατεθούν τα είδη και των δύο προηγούμενων διανομών.

Στην Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης - Ανατολικό Τμήμα, Διαχειριστής είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης και Εταίροι, ο Δήμος Καλαμαριάς, ο Δήμος Θερμαϊκού, ο Δήμος Θέρμης, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης-Καλαμαριάς, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, η PRAKSIS (Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας), τα Παιδικά Χωριά SOS και ο Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά Νομού Θεσσαλονίκης «Η ΤΡΙΑΙΝΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.