Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Εργασίες στην Περιφερειακή - Ιδιαίτερα προσεκτικοί οι οδηγοί

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί τον αυτοκινήτων που διασχίζουν στην εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη τους ότι όλη αυτή την εβδομάδα θα ισχύουν μικρές ταχύτητες, λόγω των εργασιών συντήρησης που πραγματοποιούνται από σήμερα, Δευτέρα 23 Μαΐου έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου μεταξύ των κόμβων Κ10 και Κ12.

Συγκεκριμένα, θα γίνει αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός επί της κεντρικής νησίδας στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Πυλαίας-Πανοράματος (Κ11) και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10), με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Στο εν λόγω σημείο θα αποκλειστεί μία λωρίδα κυκλοφορίας και οι εργασίες θα ξεκινούν καθημερινά στις 9:00.

Κοπή βλάστησης θα γίνει στη δεξιά λωρίδα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου-Ν. Μουδανιών (Κ12) με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Και σε αυτό το τμήμα θα αποκλειστεί μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ οι εργασίες θα ξεκινούν στις 7:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.