Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 Νέας Μηχανιώνας: Μία άκρως επιτυχημένη γιορτή του αθλητισμού


Περισσότεροι από 150 νεαροί αθλητές του μπάσκετ πήραν μέρος στο διήμερο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 που οργάνωσαν το Σαββατοκύριακο στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, στην παραλία της Νέας Μηχανιώνας, το νεοσύστατο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Θερμαϊκού, με την επωνυμία «Δημοτικές Πολιτιστικές, Περιβαλλοντικές, Αθλητικές, Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Θερμαϊκού» (ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.), όσο και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.)

Οι προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, έχουν καταστήσει θεσμό το τουρνουά αυτό στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και, απ’ ότι φαίνεται, θα συνεχίσει για πολλά χρόνια να αποτελεί μια γιορτή του αθλητισμού. Καθώς για μία ακόμη φορά,  επιβεβαιώθηκε η αγάπη της νεολαίας μας για το συγκεκριμένο άθλημα και για τον αθλητισμό γενικότερα.
150 και πλέον νεαροί λάτρεις του αθλήματος γέμισαν ασφυκτικά τα ανοιχτά γήπεδα στην παραλία της Νέας Μηχανιώνας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο Σεπτέμβριο.
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αυτή η διοργάνωση είναι μια γιορτή αφιερωμένη στον αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου μας», επεσήμανε ο Δήμαρχος, Ιωάννης Αλεξανδρής.
Το «παρών» έδωσαν και πολλοί Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ενώ ο Πρόεδρος, Ιωάννης Τσακμάκας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ευχαρίστησαν θερμά όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου για την ενεργή συμμετοχή τους, τα παιδιά που έλαβαν μέρος, αλλά και τους εθελοντές διαιτητές Φάνη Πιτσόκο, Χρυσόστομο Καρούλη, Θράσο Τέρπο, Δημήτρη Κουρτίδη και Ιωάννη Φλετούρη για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Η ευδόκιμη διοργάνωση οφείλεται και στον επικεφαλής της Ε.Ο.Κ., Ηλία Ίγκλη και τους συνεργάτες του για τις πολύτιμες συμβουλές και υποδείξεις τους.

Οι νικητές
Το τουρνουά ανέδειξε ανάμεσα σε 35 ομάδες τους παρακάτω νικητές:

Κατηγορία 2000-2001
1η θέση : ΤΑΥΡΟΙ 
2η θέση : LAKERS με τους Δημήτρη Αλεξανδρή, Θάνο Τατατζικίδη, Έντγκαρ Μικασιάν και Γιώργο Κοκοκύρη

Κατηγορία 1998-1999
1η θέση : CHAMBERS με τους Σταύρο Μαυροσκά, Στέλιο Κουλιούση και Γρηγόρη Νικητιανό
2η θέση : ΚΕΡΑΥΝΟΙ με τους Κώστα Λιόλιο, Γιώργο Καρανικόλα, Γιάννη Ασμάνη και Αβραάμ Κεμαλίδη

Κατηγορία 1997-1993
1η  θέση : MAGIC με τους Νίκο Αζίζη, Άλκη Γιανακό και Θανάση Φλετούρη
2η θέση : PARTIZAN με τους Σπύρο Μαρωνίδη, Χρήστο Παπασαραφιανό, Παύλο Σκουλαριώτη και Νίκο Μανιάτη

Στους διαγωνισμούς τριών πόντων και ελευθέρων βολών νικητές αναδείχτηκαν οι εξής:

Τρίποντα
1ος Γιάννης Ασμάνης
2ος Γιώργος Ασλάνης
3ος Τάσος Μιχαηλίδης

Ελεύθερες Βολές
1ος Φάνης Πιτσόκος
2ος Στέλιος Πουλιούσης
3ος Κώστας Ρακιτζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.