Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Προβλήματα από τη νεροποντή στη Θεσσαλονίκη


Η νεροποντή που ξέσπασε τις μεταμεσονύκτιες ώρες, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές. Στην περιοχή «Πυλαιώτικα» Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ζευγάρι που επέβαινε σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, παγιδεύτηκε σε ρέμα, από τα ορμητικά νερά και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν.

Επίσης, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο ύψος της γέφυρας του Στρυμώνα, ενώ η κυκλόφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω Σερρών.
Ακόμη , η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων και στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στον κόμβο Ρεντίνας, καθώς επίσης και στο ύψος του ρέματος Μοδίου, καθώς τα νερά της βροχής, οι λάσπες και τα κλαδιά δέντρων κάλυψαν το οδόστρωμα.
Στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για την άντληση υδάτων από υπόγεια διαμερίσματα και ισόγεια καταστήματα, ενώ νωρίς το πρωί τα οχήματα κινούνταν με δυσκολία στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης, ενώ φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν εκτός λειτουργίας.
Εξάλλου, διακοπές στην ηλεκτροδότηση και ζημίες σε γεωργικές καλλιέργειες (κυρίως αμπέλια και οπωροφόρα) προκάλεσαν η έντονη βροχόπτωση, σε περιοχές των νομών Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας, ενώ μετά τις 9 το πρωι τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα στο νομό Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.