Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Οι συνεδριάσεις δήμου Θερμαϊκού από TV-100;

«Ζωντανά» θα μεταδίδονται οι συνεδριάσεις του δήμου Θερμαϊκού από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV-100, όπως πρότεινε στο δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης. Ο κ. Αλεξανδρής στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού χαρακτήρισε την πρόταση αυτή του συναδέλφου του κ. Μπουτάρη ως σημαντική και σημείωσε ότι θα γίνει διερεύνηση των όρων υπό τους οποίους θα γίνονται οι σχετικές μεταδόσεις.


Ανάλογη πρόταση διατύπωσε ο κ. Μπουτάρης και στους άλλους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια να υπάρξει και δική τους οικονομική συμμετοχή στο κόστος λειτουργίας της TV-100. Χωρίς όμως να διευκρινίσει το ύψος του ποσού που θα απαιτηθεί να καταβάλει ο κάθε δήμος.
Μετά την ενημέρωση αυτή από το δήμαρχο Θερμαϊκού, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κυριάκος Στεφανίδης ανέφερε ότι από την ώρα που θα αποφασισθεί η τηλεοπτική μετάδοση των συνεδριάσεων, θα κληθούν οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων σε σύσκεψη, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εικόνα του σώματος προς τα έξω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.