Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Διανομή φρούτων από τη ΡΕΚΚ Καλαμαριάς στα προσφυγόπουλα

Σε συνέχεια των δράσεων της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς, για στήριξη των προσφύγων, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016, κλιμάκιο της ΡΕΚΚ θα επισκεφτεί το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά.

Ύστερα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Κέντρου, προκρίθηκε η αποστολή φορτίου φρέσκων φρούτων για τα μικρά προσφυγόπουλα, το οποίο θα αγοραστεί από εμάς ύστερα από συγκέντρωση χρημάτων, που μπορεί να γίνει πχ. τη Δευτέρα βράδυ στο «Διόροφο», όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς.
Υπάρχει συνεννόηση με οπωροπωλείο της Καλαμαριάς (Παναγιώτης Ασλανίδης, Κομνηνών 86) ώστε με ένα ποσό πχ. των 100,00 ευρώ να γίνει η προμήθεια σε καλή τιμή,  σημαντικής ποσότητας από  κεράσια, βερίκοκα, ροδάκινα κλπ. που θα μοιραστούν στα προσφυγόπουλα, πριν από τις 8 μμ της ίδιας ημέρας, όταν θα ανέβει γι αυτά «κουκλοθέατρο».

Δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να γίνουν μέχρι Δευτέρα μεσημέρι (14:00), είτε ηλεκτρονικά είτε προφορικά μέσω τηλεφώνων  στα κινητά 6977 221276 , 6977 626799, είτε στα κινητά καποιου ή κάποιας απο τους δημοτικούς  συμβούλους της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.