Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Κόλαση τα σκουπίδια στην περιοχή Επανομής-Νέας Ηράκλειας

Το σχόλιο που δημοσιεύθηκε στο γνωστό αθλητικό site «Μπαλαδόρος», δείχνει πλήρως την κατάσταση που επικρατεί και πάλι φέτος το καλοκαίρι στις περισσότερες παραλιακές περιοχές του δήμου Θερμαϊκού, με τα σκουπίδια να σχηματίζουν μικρά βουναλάκια, την κακοσμία ανυπόφορη και το εν γένει θέαμα να διώχνει μακριά τους επισκέπτες που τόσο ενδιαφερόμαστε να προσελκύσουμε.

Το σχόλιο του «Μπαλαδόρου» έχει ως εξής:
Είναι γνωστό και εμείς το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι η καλή εικόνα ενός Δήμο αρχίζει και τελειώνει από την Καθαριότητα. 
Αν το κομμάτι αυτό λειτουργήσει σωστά, τότε ο Δήμαρχος θα εισπράξει τα πρώτα εύσημα από τους Δημότες του και τους πολίτες γενικότερα. 

Τον πρώτο χρόνο της Δημαρχίας του Δημάρχου  Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη, η Αντιδημαρχία καθαριότητας  εργάστηκε ικανοποιητικά. 

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον του Αντιδημάρχου μειώθηκε, και φέτος επανήλθε στην παλιά τραγικά κατάσταση, που κανείς δεν θέλει να θυμάται. 

Κάνουμε φιλική υπόδειξη στο δραστήριο Δήμαρχο Θερμαϊκού, και θέλουμε να μας δώσει μια απάντηση, αν γνωρίζει μέχρι που φτάνουν τα όρια του Δήμου που υπηρετεί. 

Αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε αυτό το ερώτημα, γιατί από την Επανομή μέχρι τα σύνορα με την Νέα Ηράκλεια, υπάρχουν μόνο δύο κάδοι που βρίσκονται 50 μέτρα πριν τα όρια, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα που πάνε από Επανομή
  προς Νέα Ηράκλεια, Καλλικράτεια και γενικότερα στη Χαλκιδική, όπως και αυτά που έρχονται από Χαλκιδική μέσω Νέας Ηράκλειας και Επανομής, πετάνε τα σκουπίδια σε αυτούς τους δύο κάδους, με αποτέλεσμα η περιοχή να έχει μετατραπεί σε κόλαση. 
Θέλουμε να  πιστεύουμε ότι ο Δήμαρχος θα δείξει ενδιαφέρον, θα ενημερωθεί για την τραγική κατάσταση που υπάρχει στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία θα γίνει ακόμη χειρότερη, γιατί ο πληθυσμός συνεχώς αυξάνει το καλοκαίρι. 
Τα επιχειρήματα του τύπου, δεν υπάρχει προσωπικό, είναι χαλασμένα τα απορριμματοφόρα  και δεν υπάρχουν χρήματα να επισκευασθούν έχουν ξεθωριάσει, γιατί αυτό που μετράει στους πολίτες Δήμαρχε είναι το αποτέλεσμα, είναι το γκολ, μόνο που ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, στέλνει την μπάλα  συνεχώς στη… κερκίδα. 

Εν πάση περιπτώσει, κάποιος πρέπει να ενημερώσει τους… αρμόδιους, ότι και η συγκεκριμένη περιοχή ανήκει στο Δήμο Θερμαϊκού. 

  

Πηγή: http://www.balladoros.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.