Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Στη Θέρμη, το ένα από τα στρατόπεδα μεταναστών


Στη Θέρμη, στο χώρο του στρατοπέδου του λόχου του 561 Τάγματος Πεζικού, θα εγκατασταθεί το ένα από τα τέσσερα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών που θα δημιουργηθούν στο νομό Θεσσαλονίκης, από τα 35 συνολικά που πρόκειται να γίνουν σε όλη τη χώρα. Τα άλλα τρία, θα είναι στον τέως Γ΄ Όρχο Οχημάτων και στα πρώην στρατόπεδα «Παπαβασιλείου» στα Διαβατά και «Βογιατζόγλου» στα Λαγκαδίκια.
Κερατέα και Μενίδι θα είναι τα τρία στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών που θα είναι είναι κοντά στη πρωτεύουσα. Τα υπόλοιπα 32 είναι διασκορπισμένα σ΄ ολόκληρη την Ελλάδα.
Η λίστα των στρατοπέδων περιλαμβάνει όσα οι Ένοπλες Δυνάμεις εδώ και πάρα πολλούς μήνες έχουν παραχωρήσει, χωρίς κανείς από τις κυβερνήσεις Παπανδρέου-Παπαδήμου να ασχοληθεί. Τώρα θυμήθηκαν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών προφανώς λόγω προεκλογικής περιόδου και …τρέχουν να δείξουν ότι υπάρχει σχέδιο κα λύση.
Προς το παρόν, προσπαθούν να διαχειριστούν τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών που διαμαρτύρονται. Κανείς δεν θέλει να έχει στη περιοχή του στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών και οι περισσότεροι επικαλούνται θέματα ασφαλείας. 

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ



2 σχόλια:

  1. Το ωραίο είναι ότι το στρατόπεδο της Θέρμης δεν είναι απλά ενεργό, αλλά πολύ ενεργό, αφού εκεί υπάρχουν αποθήκες Πυρομαχικών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να τουσ βαλουν στο κολονακι στο μαξίμου και στο συνταγμα βουλη επισησ οι βίλες τουσ κανουν πολλα και καλα hot spots

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.