Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές η Βάσω Παπανδρέου


Δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές η Βάσω Παπανδρέου, όπως ανακοινώνει η ίδια  σε συνέντευξή της στη Real News, τονίζοντας παράλληλα την εκτίμηση της πως «βραχυπρόθεσμα το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι καθόλου ευοίωνο».

Η κ. Παπανδρέου τονίζει πως το Μνημόνιο και η οικονομική πολιτική που ακολουθείται δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση ενώ σφοδρή είναι η κριτική της στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.
«Δεν πρόκειται για λάθη, αλλά για εγκλήματα» τονίζει η κα Παπανδρέου επισημαίνοντας πως θεωρεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καλές προσθέσεις αλλά καταστροφικά αποτελέσματα.
Η πρώην υπουργός, που εκλέγεται βουλευτής από το 1985, ασκεί κριτική και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως «χειροκροτούσε περίπου σύσσωμη, όταν ο πρωθυπουργός πήγε και παραιτήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά».
Για την Βάσω Παπανδρέου μπορεί μεν η ΝΔ να οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, αλλά το ΠΑΣΟΚ, όπως λέει, την αποτελείωσε.
Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο δηλώνει πως είναι ένα ικανό στέλεχος, αλλά έχει μια πάρα πολύ δύσκολη δουλειά και εκφράζει την εκτίμηση πως εγκλωβίστηκε πολιτικά μετά τον ανασχηματισμό του περασμένου Ιουνίου.
Η Βάσω Παπανδρέου διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στις 12 Φεβρουαρίου, μετά την απόφασή της να καταψηφίσει το νέο μνημόνιο. Σε όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας Γ.Παπανδρέου, ως πρόεδρος του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, ασκούσε δριμύτατη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.