Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Λ.Κανέλλη: "Θα πρέπει να βγάλουμε τα παιδιά στο πεζοδρόμιο από τα 12 για να ζήσουν;"


Στην απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας (PNVD), αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στη ΝΕΤ, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, κάνοντας ένα παραλληλισμό με την ελληνική οικονομία.

Όπως είναι γνωστό, με μια πρωτοφανή απόφαση τοπικό δικαστήριο της Χάγης στην Ολλανδία κατέστησε νόμιμο το Κόμμα των Παιδόφιλων (PNVD). Το δικαστήριο βάσισε την απόφασή το στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι και έτσι το εν λόγω κόμμα είναι πλέον νόμιμο και αναγνωρισμένο επίσημα από την Ολλανδική Κυβέρνηση. Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών και η  νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.
Η βουλευτής του ΚΚΕ ξέσπασε, λέγοντας πως είναι τραγιοκό να νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης. «Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; τι θα γίνει θα πρέπει να βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά η Λιάνα Κανέλλη και δάκρυσε.
Εξάλλου, η βουλευτής του ΚΚΕ αναφερόμενη στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου επιτέθηκε σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας, ότι «οι εργαζόμενοι υποφέρουν, πλέον ζούνε σε ευρωκωσταλέξη», ενώ παράλληλα υποστήριξε πως «την ώρα που όλος ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα προσπάθησε να σταυρώσει το Γιώργο Παπανδρέου όταν εκείνος είχε πει ότι η χώρα πρέπει να πάει σε δημοψήφισμα, τώρα όλοι προσπαθούν να τον κάνουν άγιο, μετατρέποντας τις εκλογές σε δίλημμα ευρώ ή δραχμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.