Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στο γραφείο του Θ.Πάγκαλου η "Χρυσή Αυγή"


Μήπως είναι σημαδιακό; Στο γραφείο που διατηρούσε ο κ. Θ. Πάγκαλος ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, στον πρώτο όροφο του Κοινοβουλίου και στο γραφείο του πρώην βουλευτή του ΠαΣοΚ κ. Ντ. Βρεττού που διατηρούσε ως πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής και βρίσκεται απέναντι από εκείνο του κ. Πάγκαλου, τοποθετήθηκαν οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής».

  
Έτσι ρυθμίστηκε το θέμα που προέκυψε όταν οι «χρυσαυγίτες» βουλευτές εμφανίστηκαν ξαφνικά στα γραφεία του ΛΑΟΣ, στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, αναζητώντας χώρο να καθίσουν.

Οι υπάλληλοι του ΛΑΟΣ αιφνιδιάστηκαν και κλήθηκε ο γενικός γραμματέας της Βουλής κ. Αθ. Παπαϊωάννου για να διευθετήσει το πρόβλημα. Οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» διευκρίνισαν ότι δεν μπορούν να περιφέρονται στους χώρους του κοινοβουλίου δίχως να έχουν γραφεία ως Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ο κ. Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε ήδη συνομιλήσει τις προηγούμενες ημέρες τηλεφωνικώς με τον πρόεδρό τους κ. Ν. Μιχαλολιάκο, τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η τακτοποίηση του ζητήματος αυτού αφορά τον νέο Πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Β. Πολύδωρα, ο οποίος και θα κληθεί άμεσα να το διευθετήσει, όχι μόνον όσον αφορά την «Χρυσή Αυγή», αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες του κ. Π. Καμμένου, όπως και της Δημοκρατικής Αριστεράς του κ. Φ. Κουβέλη, η οποία έχει ένα μικρό χώρο στο ισόγειο του κτηρίου.

Τους διευκρίνισε ότι δεν είναι βέβαιον ότι θα καταλάβουν τα γραφεία του ΛΑΟΣ, οι υπηρεσίες του οποίου δεν έχουν ακόμη αποχωρήσει. Σημειώνεται, εξάλλου, ότι η κυρία Αλέκα Παπαρήγα έχει κάνει σχετικό διάβημα στον απελθόντα Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο, ζητώντας να μην παραχωρηθούν τα γραφεία του ΛΑΟΣ στην «Χρυσή Αυγή», όπως αρχικώς είχε κυκλοφορήσει, καθώς τα γραφεία του ΚΚΕ γειτνιάζουν με αυτά και η κυρία Παπαρήγα δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο αυτή την ιδιότυπη «συγκατοίκηση». Έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον, επελέγη η λύση με τα γραφεία του κ. Πάγκαλου και του κ. Βρεττού, όπου ήδη εγκαταστάθηκαν τα μέλη της Κ.Ο. της «Χρυσής Αυγής», χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμη καρέκλες για να κάτσουν.


πηγη: www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.