Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Πυρά" Πετσάλνικου κατά Βενιζέλου


Αιχμές εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, άφησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο MEGA, είπε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν τον ήθελε στα ψηφοδέλτια, κάνοντας παράλληλα λόγο για κύκλους του ΠΑΣΟΚ που επιχειρούν να «απομονώσουν» από το κίνημα τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος ανακοίνωσε χθες σε τοπική συγκέντρωση στην Καστοριά, την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής δήλωσε συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Mega, ότι παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επιθυμούσε να είναι υποψήφιος, καθώς έχασε την έδρα του στις πρόσφατες εκλογές για λίγες μόνο ψήφους, η Ιπποκράτους ωστόσο δεν θεώρησε αναγκαία την υποψηφιότητά του.
Φανερά ενοχλημένος ο κ. Πετσάλνικος άφησε σαφείς αιχμές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, αναφέροντας ότι δεν τον ήθελε στα ψηφοδέλτια.
Ο κ. Πετσάλνικος είπε ακόμη πως ψηφοφόροι της εκλογικής περιφέρειάς του, της Καστοριάς, απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε επίσης ότι δεν είναι παντρεμένος με καμία ιδιότητα, ενώ επεσήμανε πως δεν έχει εμμονή με καμία καρέκλα και καμία θέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.