Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοβουλία από το δήμο Θέρμης για σπίτια με κομμένο ρεύμα


Επιταχύνονται από το δήμο Θέρμης οι απαραίτητες διαδικασίες καταγραφής των νοικοκυριών που έχουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης, καθώς υπάρχει αδυναμία εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η διαδικασία αυτή θα γίνει μέσα από τη δικτύωση των κοινωνικών δομών αλλά και των εθελοντικών κοινωνικών φορέων του δήμου.

Επιπλέον, σε δημοτικό επίπεδο θα συγκροτηθεί συντονιστική ομάδα που θα αναλάβει να συγκεντρώσει να προωθήσει τα δεδομένα και την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες λαμβάνονται και από άλλους δήμους της χώρας που παρέχουν υποστήριξη σε πολίτες που κινδυνεύουν με διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

2 σχόλια:

  1. για να δουμε τα αντανακλαστικα του δικου μας δημου. Διοτι ο αντιδημαρχος ελεγε οτι εχουμε μονο 5-6 αστεγους. θα βρουν τουλαχιστων αυτους που δεν εχουν ρευμα η δεν υπαρχουν στον δημο μας τετοιες οικογενειες? Ολοι οι δημοι εχουν κοινωνικες δομες ο δικος μας εχει? περιμενουμε να δουμε τα αμεσα αντανακλαστικα της Διοικησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμος Θερμαϊκού, όπως είναι πρωτοπόρος σε όλη την Ελλάδα στο σχέδιο δράσης για την προστασία των αστέγων σε έκτακτες καιρικές συνθήκες, έτσι και στο θέμα των επανασυνδέσεων, έχουμε ανταπεξέλθει ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ που απευθύνθηκαν στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού μέχρι σήμερα, πολύ πριν ξυπνήσει (αν έχει ξυπνήσει) το κράτος! Απλά θεωρούμε ότι αυτό είναι το χρέος μας και δεν αυτοδιαφημιζόμαστε....

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.