Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

"Ποντικοί" τρύπωσαν στους Παιδικούς Σταθμούς της Περαίας

Δεν βρήκαν τίποτα να κλέψουν και έφυγαν παίρνοντας χυμούς και κέϊκ!
Ο παιδικός σταθμός "Παιδική Φωλιά"
«Ποντικοί» τρύπωσαν τα ξημερώματα στους δύο παιδικούς σταθμούς του δήμου Θερμαϊκού στην Περαία, ψάχνοντας να βρουν χρήματα ή αντικείμενα αξίας, δεν βρήκαν τίποτα και για κλέψουν και για να μη φύγουν άπρακτοι, άρπαξαν… χυμούς φρούτων και κέϊκ τα οποία είχαν περισσέψει από μία Χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα!

Οι διαρρήκτες μπήκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στον παιδικό σταθμό «Παιδική Φωλιά», που βρίσκεται στην οδό Θερμαϊκού 64, παραβιάζοντας την κλειδαριά της εισόδου και τα έκαναν όλα άνω-κάτω, χωρίς όμως να βρουν κάτι πολύτιμο για να κλέψουν.
Από παλιότερη εκδήλωση στα "Θαλασσοπούλια"
Την ίδια περίπου ώρα, μέλλον οι ίδιοι κλέφτες, εισχώρησαν και στον παιδικό σταθμό «Τα Θαλασσοπούλια», που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον προηγούμενο παιδικό σταθμό, επί της οδού Θερμαϊκού 101, αφού διέρρηξαν ένα από τα παράθυρα. Όμως και από εκεί έφυγαν άπρακτοι.

Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν είχαν σημειωθεί κρούσματα διάρρηξης και στους δύο αυτούς παιδικούς σταθμούς. Τα «Θαλασσοπούλια» που φιλοξενούν σήμερα 33 παιδιά ηλικίας από 2.5 έως 5.5 ετών σε ένα χώρο ζεστό, χαρούμενο και φρέσκο, λειτουργούν από τις αρχές του έτους 2000. Ενώ η «Παιδική Φωλιά» ξεκίνησε τη λειτουργία της μέσα σ’ ένα θαυμάσιο περιβάλλον στα μέσα του 2005, φιλοξενώντας 28 παιδιά ηλικίας 2,5 έως 6 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.