Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Δεν εμπνέει ανησυχία η υγεία του Μίκη Θεοδωράκη

Δεν εμπνέει ανησυχία η υγεία του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος εισήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, νοσηλεύεται σε συμβατικό θάλαμο, απύρετος και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς ανταποκρίνεται στην θεραπευτική αγωγή που του χορηγείται.

Ο Μ.Θεοδωράκης θα παραμείνει για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο έως ότου υποχωρήσουν όλα τα συμπτώματα της λοίμωξης του αναπνευστικού.
Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:
«Ο κος Μίκης Θεοδωράκης προσήλθε εχτές το μεσημέρι στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού, μετά από σχετική οδηγία του θεράποντα ιατρού του, πνευμονολόγου Παναγιώτη Ραπακούλια, Διευθυντή του Πνευμονολογικού Εργαστηρίου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
»Νοσηλεύεται σε συμβατικό θάλαμο, απύρετος και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπευτική αγωγή που του χορηγείται.
»Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες, τουλάχιστον έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις, υποχωρήσουν εντελώς όλα τα συμπτώματα και κριθεί ασφαλής η επιστροφή του στο σπίτι»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.