Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Γκιουλέκας: "Έκλεισε ο κύκλος μου στο δήμο Θεσσαλονίικης"

Την αποχώρησή του από την κούρσα διεκδίκησης της δημαρχίας Θεσσαλονίκης προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Παιδείας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Κώστας Γκιουλέκας, λέγοντας πως έκλεισε ο κύκλος του στο δήμο Θεσσαλονίκης.


Ερωτηθείς στην πρωϊνή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης για το εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ο κ.Γκιουλέκας,  αφού ξεκαθάρισε ότι δεν εκφράζει καμία πικρία προς την παράταξή του για το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα του δήμου Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι «θα συνεχίσω στην κεντρική πολιτική σκηνή τον αγώνα μου, ως μέλος της κυβέρνησης, για να βγει η χώρα από το τέλμα».

Σε νέα ερώτηση για τι θα πράξει σε περίπτωση που η ΝΔ τού ζητήσει να είναι εκ νέου υποψήφιος ο υφυπουργός απάντησε με νόημα: «Για πολλά πράγματα τα κεφάλαια πρέπει να κλείνουν». 

Επιπλέον, ο κ.Γκιουλέκας υπεραμύνθηκε της στάσης του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο λέγοντας:  «Τρία χρόνια δεν έλειψα σχεδόν από κανένα δημοτικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τους συνεργάτες μου υπηρετήσαμε και υπηρετούμε την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό το έκανα γιατί δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας μάς εμπιστεύτηκαν, άλλωστε η μάχη για τον δήμο ήταν οριακή, κρίθηκε σε ελάχιστους σταυρούς». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.