Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Βόμβα Χαϊκάλη: Μου έταξαν 2-3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό μετά την αποκάλυψη για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος είπε πως του έταξαν 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Την αποκάλυψη έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ο κ. Λαζόπουλος μίλησε για υλικό το οποίο υπάρχει και το έχει δει και ο ίδιος «Έχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε»  και συμπλήρωσε πως υπάρχει και άλλος βουλευτής για τον οποίο θεωρεί ότι τελικά χρηματίστηκε. «Εχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.
Στη συνέχεια ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης επιβεβαίωσε το περιστατικό. Ο κ. Χαϊκάλης είπε πως υπάρχουν στοιχεία, οπτικό και ακουστικό υλικό, τα οποία έχει καταθέσει στον εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι του έταξαν 700.000 ευρώ μετρητά, διακανονισμό του δανείου του στην τράπεζα και συμβόλαιο με διαφημιστική εταιρεία. Το συνολικό ποσό έφτανε τα 2-3 εκατομμύρια ευρώ.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε πως όλα τα στοιχεία τα έχει δώσει στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, στον οποίο έδωσε και κατάθεση. Τόνισε μάλιστα πως οι διάλογοι είναι ανατριχιαστικοί. Για το πρόσωπο που τον προσέγγισε είπε ότι δεν είναι γνωστό με την έννοια της ευρείας αποδοχής, αλλά είναι γνωστό στους οικονομικούς κύκλους. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία, γιατί θέλει πρώτα να μιλήσει με τον πρόεδρο τον ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο προκειμένου να δοθεί συνέντευξη Τύπου για το θέμα.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.