Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Νέα σκανδαλώδης ρύθμιση από την κυβέρνηση για τον ΟΑΣΘ

Eπίθεση κατά της κυβέρνησης, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλοντάς την ότι επανέφερε την τελευταία στιγμή, ως υπουργική, τροπολογία για τον ΟΑΣΘ, που είχαν καταθέσει οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ και την οποία πριν λίγες μέρες δεν είχε κάνει αποδεκτή ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.


Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την τροπολογία «προνομιακή και σκανδαλώδη υπέρ του ΟΑΣΘ», επειδή με αυτή «τακτοποιούνται άτοκα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του οργανισμού, οι οποίες, για το διάστημα 01/01/2012 έως 31/07/2014, ξεπερνούν τα 40 εκατ. ευρώ, διαγράφονται οι προσαυξήσεις και αίρονται οι ποινικές διώξεις κατά της διοίκησης του ΟΑΣΘ».

«Τη στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία απειλούνται με κατάρρευση από το βάρος των πολιτικών επιλογών της μνημονιακής συγκυβέρνησης, ο ΟΑΣΘ δεν δεσμεύεται ούτε στο ελάχιστο, ότι δεν θα καταβάλλει μερίσματα στους μετόχους του, πριν από την οριστική εξόφληση των καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών.

» Έτσι, για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η μοναδική λύση για την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι η δημιουργία ενός ενιαίου δημόσιου φορέα αστικών συγκοινωνιών» καταλήγει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.