Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θερμαϊκού

Περισσότερο από ένα  τόνο  είδη βασικής διατροφής  διανεμήθηκαν εκ νέου μέσω  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του  Δήμου Θερμαϊκού, σε  κατοίκους στη Νέα  Μηχανιώνα και την Επανομή, που αντιμετωπίζουν σοβαρά  οικονομικά   προβλήματα.  

Οι δικαιούχοι  (80  στη Νέα Μηχανιώνα και 30 στην Επανομή), παρέλαβαν σακούλες με τρόφιμα που περιείχαν  λάδι, ζυμαρικά, φακές και φασόλια, ρύζι, γάλα, χυμούς και  δημητριακά. 
Να σημειωθεί ότι όλα  τα προϊόντα  που διατέθηκαν προέρχονταν κυρίως από χορηγίες  επιχειρήσεων, αλλά  και από προσφορές δημοτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Tην ερχόμενη Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, θα γίνει  η πρώτη διανομή  τροφίμων και ειδών πρώτης  ανάγκης από το  Ταμείο Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ). Είναι το ευρωπαϊκό πρόγραμμα  για τη στήριξη πολιτών με πολύ χαμηλά εισοδήματα, στο οποίο μετέχει  ο Δήμος Θερμαϊκού, όπως και  άλλοι  ΟΤΑ της χώρας. Η διάθεση των προϊόντων στους δικαιούχους  του ΤΕΒΑ, την ερχόμενη  Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να  γίνει από  τις εννέα  το πρωί έως  τις έξι το απόγευμα  στο κτίριο «ΔΙΑΣ»,στο λιμάνι της Νέας  Μηχανιώνας (Ναυάρχου Βότση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.