Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Αποκλεισμένο από διαδηλωτές το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Δυναμικές πορείες εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων και συνταξιούχων κατά του ασφαλιστικού, πραγματοποιούνται αυτή την ώρα  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που  είναι από το πρωί αποκλεισμένο από τους διαδηλωτές.

Βιοτέχνες, επαγγελματίες, πρατηριούχοι και ιδιοκτήτες ταξί πραγματοποίησαν πορεία με επαγγελματικά οχήματα κατά μήκος των βασικών οδικών αρτηριών της πόλης, με σημείο εκκίνησης το κτήριο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και κατάληξη το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Μάλιστα, ιδιοκτήτης συνεργείου της Θεσσαλονίκης βρίσκεται με το όχημα του μπροστά στην πύλη του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης προσπαθώντας να «ρίξει» την σιδερένια πόρτα.
ΕΚΘ και ΕΔΟΘ πραγματοποιούν συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο από τις 10.30, ενώ την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ στο άγαλμα του Βενιζέλου. Συγκέντρωση στην Καμάρα πραγματοποιεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλη φοιτητικών συλλόγων, ενώ θα ακολουθήσουν αντιεξουσιαστές.
Στους διαδηλωτές της Θεσσαλονίκης έχουν προστεθεί και οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής, οι οποίοι βρίσκονται από το πρωί στην πόλη, και πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τον Άγιο Δημήτριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.