Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Διανομή τροφίμων στο δήμο ΘερμαΪκού για ωφελούμενους ΚΕΑ

Nέα διανομή τροφίμων, θα πραγματοποιηθεί στο δήμο Θερμαϊκού, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, ώρα από 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. για όλους τους ωφελούμενους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Αυτή η 7η κατά σειρά διανομή θα πραγματοποιηθεί στους Ν.Επιβάτες, στο χώρο του καταστήματος πρ.Vitro Center.

Ωφελούμενοι του προγράμματος ΚΕΑ είναι όσοι υπέβαλαν αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης και έχουν εγκριθεί  μέχρι τις 30-11-2017 στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).
Ο χώρος που θα γίνι η διανομή βρίσκεται στο 21ο χλμ Λ.Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας , στάση ΟΑΣΘ «Ελβετία», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.
Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι ευπαθή, νωπά και τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, τοματοπολτό, τυρί, γάλα εβαπορέ, φασόλια, ζάχαρη, κοτόπουλο, μαναβική) τα οποία οι δικαιούχοι πρέπει να παραλάβουν αυθημερόν.
Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά ή με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο  email τους. Κατά την παραλαβή της  αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο.
Επίσης θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων (καρότσι λαϊκής) καθώς  για κάθε δικαιούχο η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι αρκετά κιλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.