Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

To άναμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Θερμαϊκό

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Ν.Μηχανιώνα
Ένα-ένα ανάβουν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο δήμο Θερμαϊκού. Η αρχή έγινε την περασμένη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στη Ν. Μηχανιώνα, ενώ θα ακολουθήσει το άναμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων το προσεχές Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στην Περαία και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην Επανομή.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, στο πάρκο επί της οδού Ανθέων, στην Περαία θα ξεκινήσει η τελετή για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που θα συντροφεύσουν μελωδίες από την Φιλαρμονική του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., αλλά και κάλαντα από τη Χορωδία του. Τα παιδιά που θα είναι παρόντα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ψυχαγωγικό πρόγραμμα (λαλαland).
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, οι δρόμοι οδηγούν στην Επανομή για την εκδήλωση της «Νύχτας των Ευχών», με το άναμμα του δέντρου  στην κεντρική πλατεία. Παράλληλα θα απολαύσουμε τη μουσική σχολή «ΚΙΘΑΡΙΣ» να «ψάλλει» τα κάλαντα, αλλά και τη Φιλαρμονική του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. να μαγεύει με τη μουσική της. Οι μικροί μας φίλοι θα ψυχαγωγηθούν με πρόγραμμα ειδικά για αυτούς (λαλαland).
Οι «Αστρογειτονιές» όμως δεν τελειώνουν εδώ. Όσο ο Δεκέμβρης μας αποχαιρετά και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι προγραμματισμένες διοργανώσεις του Δήμου Θερμαϊκού πληθαίνουν και χαρίζουν στιγμές μαγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.