Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Τραπέζι αγάπης την επόμενη Πέμπτη στο ΚΑΠΗ Ν.Μηχανιώνας

Τους 252 άγγιξαν οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» προσφέρει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θερμαϊκού (ΔΗΚΕΘ) με την υποστήριξη του Δήμου Θερμαϊκού, σε άτομα του Δήμου που έχουν ανάγκη.

Μέσα στο 2017, οι ωφελούμενοι του προγράμματος άγγιξαν τους 252, με τη δομή Θερμαϊκού να εξυπηρετεί 86 άτομα, της Μηχανιώνας 35 άτομα και της Επανομής 63, ενώ η Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας Μηχανιώνας άλλα 68 άτομα.
Παράλληλα, το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» μετέχει στην υλοποίηση του προγράμματος Ενίσχυσης Απόρων Οικογενειών, μέσω του οποίου, πέραν της άμεσης και χειροπιαστής προσφοράς σε είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα, τρόφιμα και υπηρεσίες στις επωφελούμενες οικογένειες, παρέχεται και συμβουλευτική υποστήριξη, που αφορά στη σύνταξη κοινωνικών εκθέσεων σχετικών με επιδόματα, εισαγωγή ευπαθών πολιτών σε νοσηλευτικά ιδρύματα, διερεύνηση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, ενημέρωση των ΑΜΕΑ για οικονομικές ελαφρύνσεις και θέματα που τους αφορούν και μια πληθώρα άλλων υπηρεσιών.
Στη  συνολική αυτή προσφορά προστίθεται άλλη μία κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προς όλους τους ωφελούμενους των κοινωνικών προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας». Το Τραπέζι Αγάπης, που έχει διοργανωθεί για την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στα ΚΑΠΗ της Ν. Μηχανιώνας και ώρα 13.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.